Сякаш останалите им проблеми са малко, а сега последва и драматичен финансов удар ма Меган и Хари.

Оказва се, че двойката е изгубила колосална сума. Причината за това е отлагането на очакваната с нетърпение документална поредица с тяхно участие. Засега тя ще бъде отложена с година, но не е ясно дали това ще е окончателното отлагане или ще бъде удължено. 

Засега след скандала около сериала „Короната“, двойката-бегълци остават с пръст в устата. Вероятно си спомняте, че става въпрос за сделка на стойност 100 милиона долара със стрийминг гиганта. 
Продуцентите обаче са се стреснали, след като колегите им от "Короната" се сдобиха с обвинение, че са изфабрикували клевети срещу крал Чарлз III и са били отбой.

Припомняме, че документалния филм се очакваше да види бял свят през декември. Източник пожелал анонимност отбелязва пред холивудския новинарски уебсайт "Пейдж сикс", че по всяка вероятност премиерата изобщо няма да се състои.

Според британските медии, стрийминг гигантът е сериозно изплашен от възмущението, което са предизвикали някои от сюжетните линии във филма. 
Шоуто вече е обект на редица атаки, в това число и съдебни. Една от причините е, че принц Чарлз е бил представен като нелоялен интригант, заговорничил срещу родителите си.
Източник: lupa.bg

Меган и Хари изгоряха с колосална сума заради…