Меган и Хари го закъсаха много здраво след жестокия удар, който понесоха.

Очевидно драмата около тях се разраства. Сякаш не стига това, че им се наложи да се откажат от привилегиите си като членове на кралската фамилия и децата им бяха лишени от титлите принц и принцеса, а сега се изнасят изненадващо от луксозното имение, което обитаваха.

Предполага се, че са били принудени да го направят. Нещо повече – херцозите на Съсекс са напът да се докарат до просешка тояга. 
За никого не е тайна, че още от самото начало двойката не можеше да си позволи финансово имението, в което се нанесоха. Поради тази причина теглиха ипотечен кредит. 

Запознати подчертават, че дори бъдещият британски престолонаследник принц Уилям не живее в такъв лукс със семейството си, в какъвто Меган и Хари. 
Две години, след като купиха красивото имение обаче на двойката им се налага да го напуснат.

Според официалната версия имотът не задоволявал всички нужди на семейството. Тази информация обаче набързо бе опровергана от хора от близкото им обкръжение.
Действителността обаче се оказва съвсем различна. Запознати отбелязват, че двойката са напът да стигнат до просешка тояга, след като нито един от тях няма постоянни източници на доходи.
Източник:  jenata.blitz.bg

Меган и Хари го закъсаха здраво. Никой не им беше нанасял толкова жесток удар до момента