И това доживяхме

Може би ще ви прозвучи невероятно, дори абсурдно, но е факт, че мъж осъди съпругата си, защото е грозна.

На всичкото отгоре съдът е присъдил той да получи обезщетение в размер, надхвърлящ 120 хиляди долара.

Мъж осъди съпругата си, че е грозна и…

Мъжът, осъдил жена си, е от Китай. Той я дал на съд заради това, че скрила от него множеството пластични операции, на които се е подложила. Очевидно те са били направени, преди изобщо двамата да се познават.

Преди тях въпросната жена била изключително грозна.

След няколкогодишен щастлив брак, Цян Фънг от Северен Китай решил да го разтрогне именно поради тази причина. При все, че бил влюбен до полуда в жена си, той така и не могъл да преглътне обидата.

Огорчението му било подсилено и от факта, че само година след сключването на брака на бял свят се появила дъщеря им, чийто вид го хвърлил в шок.

Оказва се, че отрочето им било твърде грозно за разбиранията на бащата, който трябвало да е на върха на щастието от това събитие.

Разочарованият родител споделил притесненията със съпругата си. Едва след като чула признанията му, тя споделила, че преди години се е подложила на пластични операции, тъй като външният й вид бил доста зле.

Това вече го ядосало сериозно и той решил не само да разтрогне брака си, а и да поиска компенсация за това, че истината му е била спестена.

Източник: marica.bg