Повече от две десетилетия след като е било заснето аматьорско по*но с риалити милиардерката Ким Кардашиян и бившето й гадже Уили Норууд, клипът става обект на грандиозен съдебен процес.

Някогашният интимен приятел на едродупестата брюнетка, по-известен като рапърът Рей Джей, е по-прочут със се*с маратона с нея, отколкото с музикалната си кариера.
Въпросният маратон се случил през 2002 година на празненствата по повод 22-я й рожден ден в Кабо Сан Лукас.

Докато Ким и семейството й твърдят, че именно рапърът е разпространил горещото видео, то той има друга версия по темата. Той твърди, че всичко това е било режисирано от матриарха на клана Кардашиян – Крис Джендър.

Алчната бабичка броила по 400 хиляди долара на дъщеря си и на рапъра, за да „изпуснат“ горещото видео в интернет пространството като по този начин направила огромна реклама на семейната марка. Общата дължина на клиповете е 41 минути и включват всевъзможни креватни упражнения. 

Редица от сайтовете със съдържание за възрастни ги предлагат като платено съдържание. Ким Кардашиян отдавна е подала жалба във Върховния съд за забрана на разпространението на клиповете и дори съди Рей Джей за 30 млн. долара заради увредения й публичен имидж, както и нанесени значителни нематериални щети. 

Миналата седмица Джендър се яви публично на детектор на лъжата в хитовото шоу на Джеймс Кордън, където отговори с категорично „Не“ на въпроса дали има нещо общо с разпространението на видеото.
Джон Лео Гроган – специалистът, ръководещ теста потвърди, че 66-годишната майка на Ким, казва истината.

След теста Рей Джей избухна, че всичко е било предварително нагласено от наглите Кардашиян, за да го изкарат виновен.
Той отбелязва, че разрешителното на Гроган за детектив е било отнето в 30 щата и освен това никога не е минавал курсове за работа с полиграф.
Казано с други думи, рапърът го определи като абсолютен мошеник и се закани да ги съди до дупка.

Развръзката на скандала предстои, а през това време всеки, който е готов да плати 100 долара, може да се наслади на кръшните извивки на младата Ким в мрежата. Трябва обаче да побърза, защото най-вероятно ще бъде премахнато със съдебно решение.
Източник: Уикенд 
Майката на Ким Карадашиян се подложи на детектор на лъжата

Майката на Ким Карадашиян се подложи на детектор на лъжата - Снимка 2