Певицата Мадона едва не умря, а цялото й семейство се събра около болничното й легло. Изпълнителката е в интензивно отделение, след като бе намерена в безсъзнание в апартамента си в Ню Йорк. Тя веднага е хоспитализирана в болница, а турнето й е отменено."


Семейството й веднага е привикано за среща с нея, а мениджърът й заяви, че тъй като се страхуват за живота и здравето на певицата, временно отлагат турнето. "Тя репетира без почивка по шест дни в седмицата. Иска всичко да е перфектно, но забрави да се грижи за себе си. Затова в момента се бори за живота си"., каза той.

 

Близки до певицата твърдят, че тя се е събудила след няколко дни в безсъзнание, но лекарите са забранили да мисли за каквато и да е работа. Затова и екипът й решил, че е  по-добре да забави темпото и да отложат турнето й. Децата й Лурдес и Роко моментално се прибрали у дома, за да се видят с майка си. 

 

Към днешна дата, по официална информация, Мадона е изписана и уж се възстановява у дома си. Близки до изпълнителката обаче казват, че им е абсолютно забранено да й споменават за работа, защото състоянието й остава нестабилно. И все още има риск за живота и здравето й, тъй като тя проявява безразсъдно поведение и се преуморява.