Изцепките на Мадона напоследък карат почитателите й все по-често да си задават въпроса дали не се нуждае от спешна помощ от психиатър.

 

Истината е, че присъствието й в социалните мрежи става все по-смущаващо с всеки изминал ден. Тези дни певицата сподели видео в профила си в Инстаграм, запечатало как лочи вода от кучешка купа. Като капак на всичко демонстрира секси пози с различни предмети.

 

В сряда певицата на „Вог“ пък качи в профила си в социалната мрежа стори с няколко снимки, запечатали неоново зеления й пуловер. Скандалното тук е, че Мадона го е съчетана с блестящи шорти, а за капак е заложила на чорапогащник и високи до бедрата ботуши. Казано с други думи изглежда като магистрална труженичка, току-що прибрала се от работа.

 

На някои от фотосите 64-годишната изпълнителка позира до килер за храна и мотоциклет.

И ако на тези снимки феновете й са се зарадвали, че е започнала да става нормална, сериозно са се заблудили. Веднага след това следва драстична промяна в стила – певицата започва да чупи секси пози, при това забележете – с бутилка горчица.

 

Феновете й обаче не можаха да скрият шока от видеото, в което Мадона лочи вода от кучешка купа на пода, а като фон на видеото звучи песента на Stooges „Искам да съм твоето куче“.

Един от коментарите гласи, че става все по-трудно човек да остане неин фен.

Източник: lupa.bg

Мадона изтрещя тотално! (ВИДЕО)

Мадона изтрещя тотално! (ВИДЕО) - Снимка 2