Актрисата Анджелина Джоли грейна с нова визия. Звездата от "Господарката на злото" се появи в Белия дом на официална вечеря с президента на Южна Корея. Компания й правеше синът й Мадокс, който в момента учи в Сеул. Но това, което изуми всички, бе фактът, че Анджелина изглеждаше зашеметяващо с променения си външен вид.

За церемонията актрисата беше избрала бяла рокля и късо сако, а освен това носеше диамантени обеци и беше изрусила косата си. Трансформацията във външния й вид е видима, тъй като доскоро Анджелина не се разделяше с черния цвят и почти всичките й дрехи бяха в нюансите на черното и сивото.

Мнозина смятат, че трансформацията е причинена от новата любов на актрисата — наследникът на Рокфелер. От известно време звездата се среща с един от потомците на нефтения магнат. И отношенията им далеч не изглеждаха просто приятелски. Актрисата видимо се е подмладила и изглежда доста ободрена от промяната.


Въпреки че вече не е комисар по въпросите за бежанците към ООН, Анджелина продължава да е изключително влиятелна и да се занимава с благотворителност и хуманитарна помощ. Звездата заяви, че предпочита да работи пряко с жертвите, вместо да разчита на други организации, които да изпълняват нейните задължения.

 

Друг въпрос, който вълнува всички, е дали актрисата не проверява климата за влизане в Белия дом. Не е тайна, че Анджелина обмисля и политическа кариера, но засега се въздържа от сериозни акции по въпроса.