Тифани Тръмп разби всички със сватбеното си тържество. Дъщерята на Доналд Тръмп се омъжи в имението му край океана във Флорида, напук на бурята. А милионите, които бяха похарчени за церемонията, определено бяха колкото годишната издръжка на една малка държава.

Противно на мненията, че Тифани е поканила 500 гости на церемонията, само шепа близки и прятели бяха поканени на сватбата й. Събитието се проведе при изключителни мерки за сигурност и присъстваха единствено роднините на Тръмп, Мелания, Марла Мейпълс, децата на Иванка, Дон - младши и Ерик Тръмп, както и семейството на младоженеца Майкъл Булос.

Двамата се сгодиха през 2020-та година в Белия дом, а малко след това Тифани буквално изчезна от светлините на прожекторите. За разлика от сестра си Иванка и Мелания, дъщерята на Тръмп не е отдадена на бизнеса на баща си и няма особено желание да се занимава с него. Годеникът й от друга страна е милиардер и няма проблеми да издържа новата си съпруга.

Изненадващо, но Тифани влезе във форма за сватбата и направо се стопи. Блондинката изглеждаше неузнаваема с бялата си рокля по време на церемонията. Мнозина я спрягаха за бременна по време на последните дни на баща й в Белия дом. Тя обаче отрече слуховете и отдаде всичко на проблеми със здравето. Подробности обаче не бяха оповестени.

Каквато и да е причината, милиардерската наследница днес е фиданка и се радва на приказна сватба с цялото си семейство. А майка и Мелания дори позираха заедно приятелски. При това повече от веднъж...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anna (@trumpfanclub__)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anna (@trumpfanclub__)