Известните често показват домовете си  и ако правят тур по стаите се стараят всичко да изглежда перфектно. Подреждат къщата си като от корица на лъскаво списание,

Но Джулия Фокс е изключение!

Скандалният модел и актриса, бившето гадже на Кание Уест е наричана „кралицата на боклука” и то не случайно.

Джулия реши да покаже апартамента си на феновете. И ако си мислите, че живее в палат, веднага ще се разочаровате. Тя не се шири в огромно жилище, а в стандартен двустаен дом в центъра на Ню Йорк.

Но  най-интересното е, че този неин дом май никога не е бил почистван. Купчина боклук, разпилени кашони и вещи навсякъде и мръсотия, а хората се питат как изобщо е възможно да живее тук?

Не е изненада, че в дома на Фокс се  появиха и мишки. Актрисата обаче се зарече никога да не се отърве от тях. И каза:”Оставих ги да си живеят тук. Животинките излизат през нощта и почистват пода – изядат трохите по земята. „

Не всички обаче оцениха откровеността на звездата. Все пак тя не живее сама, а с двегодишния си син.  „Тук прилича на истинско сметище, аз също не съм много подреден човек, но нейното минава всички граници.”, „Наистина ли Джулия няма пари за чистачка, ако я мързи сама да почиства?, Наистина ли й е приятно да живее с купчини боклуци и всевъзможни гадинки?”