64-годишната звезда Мадона изплиска всички легени до капка, но продължава да напъва за още. Певицата, която доскоро се радваше на световна любов, вече търпи все по-нарастващ хейт, съжаление и присмех от феновете си, но явно не разбира причината. А причината е тя или поне това, което е останало от нея.

Лейте си куршум: Да, този Франкенщайн е Мадона! (сравниха я с изрод - НОВИ БРУТАЛНИ СНИМКИ)

Истината е, че в момента Мадона не само не прилича на себе си, но не прилича и на човешко същество. Стотици са потребителите, които я сравняват директно с изрод, с урод и с Франкенщайн, при това на нейната страница, без да им дреме дали ще ги блокира.

"Мина всички граници на човешкото, как не те е срам?! В какво се превърна - в чудовище?! Така ли вярваш, че ще избегнеш старостта - като нямаш и едно естествено място по себе си, което да не е надуто с пластмаса и като се чекнеш без дрехи, все едно си на повикване. Жалка си, смешна си, потресаваща си", пишат й хора от целия свят.

Мадж обаче или не чете посланията към нея, или ги игнорира, или наистина има нужда от незабавна психиатрична помощ, което е най-вероятното. Певицата отдавна е забравила какво значи граници и адекватно поведение, но още по-потресаващото е, че дори не се разкрасява, а се прави на маймуна.

В сравнение ще посочим доста по-възрастните от нея Тина Търнър и Шер, които за годините си изглеждат страхотно.