Леонардо ди Каприо и жената на самоубиеца били изловени заедно

Леонардо ди Каприо докара бизнесмен до самоубийство. Американецът Андрю Стърн се застреля в главата след като преди няколко седмици съпругата му беше изловена от папараци да се натиска с актьора в нощно заведение в Кан. Негови близки разказват, че Стърн бил в депресия именно заради проблеми в брака си с моделката Кати Клиъри.

[caption id="attachment_414252" align="alignright" width="300"]Леонардо ди Каприо Андрю Стърн и съпругата му[/caption]

Снимките, на които благоверната му се наслаждава на компанията на всеизвестния сваляч Леонардо ди Каприо съвсем го съсипали и той взел тежкото решение да сложи край на живота си, предават от "24 часа". Помолена за коментар относно самоубийството на мъжа й, Клиъри беше категорична, че то няма нищо общо с авантюрата и с холивудската звезда.

[caption id="attachment_414253" align="alignleft" width="300"]Кати и Леонардо ди Каприо Кати и Леонардо ди Каприо[/caption]

По думите на вдовицата, съпругът й имал финансови проблеми, с които не успявал да се справи. Клиъри у Стърн се запознаха през 2010 година по време на участието си в романтичното риалити "Сватовникът милионер". Същата година сключват и брак, а моделката твърди, че към момента на снимките й с Леонардо ди Каприо са били в процес на развод.