В социалните мрежи клип се превърна набързо в хит и беше коментиран и споделен хиляди пъти. Той доказва, че историите между лекарите и мед. сестрите, които се разказват на маса не са преувеличени.

Лекар и медицинска сестра на калъп в болницата (ВИДЕО 18+)

На него се вижда именно как лекар и медицинска сестра правят секс докато в приемната има пациенти, чакащи за преглед.

Любопитният запис е от болницата в град Пиура в Перу, но няма информация кога е бил заснет.

Авторът на клипа в интервю пред медиите е споделил, че е заснел интимната близост между доктора и сестрата докато множество пациенти чакали за преглед.

Двамата здравни работници са се отдали на страстите на задна прашка, но за тяхно съжаление всичко се вижда през прозореца от отсрещната страна.

От болницата не са направили официално заявление по случая и не е ясно дали е назначена проверка и дали са установени любовчиите.

Лекар и медицинска сестра на калъп в болницата (ВИДЕО 18+) - Снимка 2

Клипът провокира множество коментари в социалните мрежи, като някои от тях бяха одобрителни и оправдават хората, че и те имат нужда да разпуснат малко и „да презаредят батериите“. Други остро осъдиха дащната двойка, като според тях нито времето е подходящо, тъй като пациентите чакат и нито мястото е подходящо – не било редно в здравното заведение да се отдават на плътските желания.

Източник: lupa.bg