Скандални разкрития от кошмарното детство на крал Чарлз III видяха бял свят.

Едва ли някой е предполагал за тази страна от живота на новия монарх на Обединеното кралство.

След броени дни ще излезе нова кралска биография, която е творение на Кристофър Андерсън.

Той разкрива пред Entertainment Tonight защо Чарлз III ще е „един от най-ексцентричните суверени“, които Островът някога е имал.

Въпреки напредналата си възраст, той все още пътува с плюшеното мече от детството си. Единствената, имаща право да го закърпва, е бавачката му от детството Мейбъл Андерсън.

Освен това авторът на книгата изкарва на показ подробности от детските години на краля. Оказва се, че то е било много по-мрачно, отколкото бихте могли да си представите.

Детството му не само е било сърцераздирателно самотно, а и изпълнено с физически и психически тормоз.

Чарлз описва майка си като студена и дистанцирана, а баща си като истински хулиган, който го насилвал пред други хора и го подлагал на физически тормоз.

Друга разтърсваща подробност е, че Чарлз е изкарал едва два пъти по 15-тина минути в компанията на родителите си в момчешките години.

На 13 години Чарлз преживява спешна апендектомия. Никой от двамата му родители обаче не го посещава в болницата.

Времето, прекарано в шотландския интернат, където бил изпратен да учи, той описва като „истински ад“.

Не само като момче, а и като млад мъж, редовно бива пребиван от по-големи и здрави от него. Освен това често го връзвали под душа, напръсквали го със студена вода и го оставяли да стои там с часове.

Често пращал писма до родителите си с молба да го приберат от там, но те си затваряли очите за насилието, което преживявал.

Източник: edna.bg

Лъснаха скандални разкрития от кошмарното детство на крал Чарлз III