Наблюдатели на кралската фамилия алармират, че краят на принц Хари е близо.

 

Мнозина се чудят дали си заслужава принц Хари да си създаде нова порция проблеми с издаването на мемоарите си. за никого не е тайна, че той се закани, че книгата му ще бъде изпълнена със сурова честност.

 

Разбира се това не се хареса на британския кралски двор и всички тръпнат в очакване книгата да види бял свят, за да стане ясно кои от кирливите ризи на британския кралски двор ще станат обществено достояние.

 

Междувременно стана ясно, че крал Чарлз III вече подготвя ответен удар, при това доста тежък. Той е категоричен, че ако Хари си позволи да изложи кралската фамилия, ще бъде принуден да предприеме контраофанзива. Кралят е предупредил наследника си, че в случай, че мемоарите му накърнят престижа на Короната, ще отнеме кралските титли – неговата и на съпругата му Меган Маркъл.

 

Както вече стана ясно, мемоарите на принц Хари трябва да са на пазара на 10 януари. Те бяха планирани да излязат около Коледа, но забавянето им е заради смъртта на кралица Елизабет Втора, тъй като Хари поискал да направи известни съкращения на изданието, за да не си навлече сериозни проблеми с кралската фамилия.

Източник: missbloom.bg

Краят на принц Хари е близо. Всички са в паника