Кралица Камила е дълбоко разочарована от Меган Маркъл и принц Хари. Съпругата на крал Чарлз III е споделила пред свои приятели, че двамата са възкресили най-големият й кошмар.

Дълги години Камила беше най-мразената жена на Острова, тъй като се превърна в "другата" в брака на Чарлз и Даяна. Отказът на принца да прекрати отношенията им дори и след сватбата си, костваше на нея самата много. "Омъжих се по любов, а съпругът ми ме изостави, защото един принц беше влюбен в мен. Докато собственият ми съпруг беше нещастно влюбен в неговата сестра", споделя пред най-близките си приятели Камила.

Самата тя приема вниманието и привързаността на Чарлз, защото е нещастна и както сама признава пред някои свои приятели "по съвет на съпруга ми, който беше убеден, че е добре да поддържаме добри отношения с кралското семейство. Той вярваше в свободния брак и не си налагаше особени ограничения", спомня си тя, цитират нейни приятелки.

Въпреки че и самата Камила е преживяла много заради ролята си на разрушителна на брака на Чарлз и Даяна, в крайна сметка принцът сбъдна мечтата си да се ожени за нея и да я убеди, че той е правилният партньор, с когото да сподели живота си. И след като най-накрая я наложи като своя съпруга и бъдеща кралица на страната, филмът на Меган и Хари е на път да разруши дългогодишните усилия на десетки хора, които работеха за това.

"Това беше ужасно неприятен период и дори не бих пожелала подобно нещо дори за най-големия си враг", признава Камила много години по-късно. "Без семейството си просто нямаше да оцелея.", добавя още тя.  В момента обаче й се налага да се справи отново с този кошмар.