Едва вдишал от живота на свобода, без всяко негово действие да бъде строго критикувано от покойната кралица Елизабет Втора, крал Чарлз III, прави издънка след издънка.

 

Оказва се, че Чарлз III е заблудена овца или поне такава роля се опита да изиграе, макар и неуспешно. Именно това стана повод за поредната доза подигравки спрямо личността му.

 

Както е известно към днешна дата отношенията на краля с принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, са доста обтегнати.

Той твърди, че отначало одобрил безропотно избора на съпруга от по-малкия му син. Чарлз дори приветствал Меган Маркъл в семейството с отворени обятия. Всичко това разбира се, се случило доста преди емблематичния „Мекзит“.

 

И тук идва най-странната част от твърденията му – именно мястото, на което се опита да изиграе ролята на заблудена овца. Според думите на Чарлз, той нямал ни най-малка представа, че снаха му е със смесена кръв и е наполовина афроамериканка.

 

Хари запознал баща си с Меган, преди да обявят официално връзката си през 2016 г. Тогава той сметнал бъдещата си снаха за "абсолютно възхитителна" и "напълно очарователна".

Запознати дори разкриват, че тогава кралят открил известни прилики с по-малката сестра на Кейт Мидълтън – Пипа. Едва по-късно до него достигнала информацията, че Меган е със смесена раса.

Източник: zajenata.bg

Крал Чарлз III с чутовна излагация! Елизабет Втора сигурно се върти в гроба