Британският монарх крал Чарлз III направи разтърсващо разкритие, което изправи косите на всички.

 

За никого не е тайна, че бракът между него и Даяна не е вървял по мед и масло, дори напротив. Според запознати брачният им съюз е бил направо взривоопасен. При това дотолкова, че кралската охрана постоянно седяла на тръни дали някой от двамата няма да пострада.

 

Това разкритие бе направено в биографичната книга „Кралят: Животът на Чарлз III“. Тя ще излезе на пазара във вторник (8 ноември).

Един от камериерите разкрива, че Даяна засипвала Чарлз с обидни епитети, докато го гонела из коридорите на двореца или от стая в стая.

 

По време на един от скандалите Даяна попитала Чарлз III защо не спи с нея, а той отговорил кратко и ясно „Не знам, скъпа, може би съм гей“.

Освен всичко друго Даяна се вбесявала от това, че Чарлз постоянно искал да му се отдава нужната почит, смятайки, че такава му се полага по подразбиране само защото е престолонаследник.

 

Един път синът на кралица Елизабет Втора попитал Даяна знае ли кой е той, а тя му отговорила, че е животно. Тя била категорична, че никога няма да бъде крал. Дори отбелязала, че ще направи всичко по силите си Уилям да наследи кралицата.

Източник: lupa.bg

Крал Чарлз III разтърсващо: Гей съм, няма да…