Още френският пророк Нострадамус е направил прогнозата, че управлението на крал Чарлз III няма да продължи дълго време. Според предсказанията той ще абдикира, а принц Уилям вероятно няма да е следващият крал.

Интересното в случая е, че кралският трон ще бъде зает от неизвестен до момента човек, който никой не е очаквал да стане крал. Не е изключено в предсказанието на пророка да става въпрос за незаконния син на краля и Камила Паркър-Боулс.

В своята книга, която Марио Рединг написа преди 17 години използва загадъчни стихове на френския пророк, за да предскаже точната година на смъртта на Елизабет Втора.
Преамбюлът е, че тя ще издъхне около 2022 г. на около 96-годишна възраст и продължителността й на живот ще е по-малка от тази на майка й. Именно тогава ще настъпи „кралят на островите“.

Именно този термин Нострадамус използва в една от пророческите си поеми и означава, че до началото на управлението на краля преобладаващата част от Британската общност ще се отцепи и ще остави кралството ограничено до Британските острови.

Отново според пророчествата на Нострадамус, голяма част от британците ще продължат да изпитват ненавист към него заради развода му с покойната Даяна. 
Според Рединг, предвид напредналата му възраст, общественият натиск, който народът му ще упражни върху него ще го принуди да абдикира. Във втората част на книгата си обаче той посочва, че тронът ще бъде зает от човек, който никога не е очаквал да стане крал.
Източник: lupa.bg

Крал Чарлз III абдикира, а Уилям се разминава с короната. Какво се случва?