Дали ще се потвърди мълвата

Мнозина се питат коя е новата жена до Брадли Купър.

За никого не е тайна, че двамата с Ирина Шейк се разделиха преди три години (през 2019 г.).

Коя е новата жена до Брадли Купър? Всички говорят за нея (ФОТО)

Оттогава актьорът не се беше появявал на публични места с нова жена. Мълвата понесе, че покрай лентата „A Star is Born” Брадли Купър е завързал романс с Лейди Гага. От тази клюка обаче не излезе нищо.

След това се появиха спекулации, че актьорът отново се е събрал с Ирина Шейк. При това тази спекулация бе пускана в публичното пространство няколко пъти. Това също излезе пълна измислица.

Напоследък обаче на светските хроникьори им прави впечатление, че Брадли Купър не е сам. Все пак в живота му има нова дама. Вероятно се питате коя е тя. Веднага ще ви отговорим – тя е Хюма Абедин, бившата съпруга на американския конгресмен Антъни Уейман, отбелязва „Page Six”. Изданието припомня, че той бе осъден на 21 месеца лишаване от свобода заради съобщения със сексуално съдържание, които бе изпращал на 15-годишна девойка.

Вероятно си спомняте, че новата дама до Брадли Купър бе сътрудник на бившия американски държавен секретар Хилъри Клинтън.

Говори се, че ги е запознала главният редактор на “Vogue” Ана Уинтър.

Междувременно стана ясно, че актьорът Явор Бахаров и половинката му Рая Пеева отново са разделени. Истината е, че дори и най-близкото им обкръжение не е изненадано от тази новина, тъй като това вече им стана навик.

Източник: blitz.bg