Мнозина се питат коя е мистериозната жена, целунала новия британски монарх крал Чарлз III пред портите на Бъкингамския дворец.

Припомняме, че при пристигането си в Лондон вчера, той се спря с кралицата-консорт Камила пред замъка, където се срещна с множеството скърбящи за Елизабет Втора.
Събирането на хора пред Бъкингамския дворец започна още от четвъртък вечер, когато бе съобщено за кончината на кралицата.

Докато разговаряше и се ръкуваше с насъбралото се множество хора обаче, крал Чарлз III изживя нещо изненадващо – той бе целунат от мистериозна жена. 
Въпросната жена се казва Джани Асиминос и се смята, че е кипърска гъркиня. Тя е била в Лондон на почивка, но завладяна от емоциите, протегнала ръка към краля и сграбчила лицето му, за да го целуне. 

При все, че това е грубо нарушение на кралския протокол, крал Чарлз III позволил това да се случи и дори благодарил на Джани. Миг по-късно протегнатата му ръка бе целуната от друга жена.

Джани Асиминос заяви пред CNN, че е поискала разрешение от крал Чарлз III, за да го целуне по бузата и допълва, че не могла да повярва, че го вижда пред себе си. Не намира думи, с които да опише щастието си от факта, че е целунала британския монарх.

Малко след това крал Чарлз III не успя да сдържи мъката си и от очите му потекоха сълзи, докато разглеждаше картичките и букетите, оставени в памет на покойната му майка. Наред с това насъбралото се множество започна да пее „Бог да пази краля“.
Източник: blitz.bg

Коя е мистериозната жена, целунала крал Чарлз III пред Бъкингамския дворец? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Коя е мистериозната жена, целунала крал Чарлз III пред Бъкингамския дворец? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Коя е мистериозната жена, целунала крал Чарлз III пред Бъкингамския дворец? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Коя е мистериозната жена, целунала крал Чарлз III пред Бъкингамския дворец? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

Коя е мистериозната жена, целунала крал Чарлз III пред Бъкингамския дворец? (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5