По време на знаменитата си кариера Матю Пери натрупа невероятно състояние и се оценяваше на 120 милиона долара, когато трагично загина на 28 октомври.

Актьорът от "Приятели" печели по 1 милион долара на епизод от хитовия ситком на NBC през последните му сезони и продължава да получава доходоносни възнаграждения за повторни излъчвания през следващите години, които ще продължат и след смъртта му.

Освен това има впечатляващо портфолио от имоти и печели пари от покупко-продажба на къщи, както и от създаването на редица касови хитове. Но какво се случва след смъртта на звездата и кой ще стане бенефициент на имуществото му?

Тъй като Матю е бил неженен и никога не е имал деца, той не е имал съпруга или деца, които да посочи в завещанието си.

Въпреки това той е бил обичан семеен човек и е бил изключително близък с майка си Сюзън Пери, доведения си баща Кийт Морисън и баща си Джон Бенет Пери.  Освен това е бил един от петимата полубратя и сестри и е имал голямо канадско-американско семейство.

Не е публично известно дали Матю е имал завещание, но при наличието на значително състояние като неговото, най-вероятно е имал такова.  Напълно възможно е също така да е оставил богатството си на родителите си при липса на съпруга или деца.

Източник: hellomagazine.com