Меган Маркъл предизвика нов и този път колосален скандал, след като наблюдателни очи забелязаха, че носи таен микрофон под роклята си, по време на поклонението пред кралицата. Тя беше обвинена в шпионаж и изнасяне на конфиденциални разговори на кралското семейство за шоуто й в Нетфликс.

Както сами може да видите, наистина под роклята на Меган има квадратна издутина, която не може да бъде обяснена с друго, освен с някакво поставено там устройство. Какво друго може да бъде то, освен микрофон, пишат масово в световната мрежа.

Това се случва още на втория ден след кончината на Елизабет Втора, докато двете двойки - тя и Хари, както и Уилям с Кейт излизат от двореца Уиндзор и се отправят към хилядите, събрани около оградата поданици. Меган е обвинена, че е записвала разговорите на синовете на Чарлз и само чака сгоден момент, за да ги разпространи или да ги опише в книга.

Хиляди надигнаха глас и отправиха апел към новия крал Чарлз Трети да не допуска Маркъл на погребението на кралицата. Други обаче я защитиха и са убедени, че става дума за страшен и грозен хейт по неин адрес. "Стига с омразата към Меган, оставете я на мира!", бесни са нейни фенове.