Виталий Кличко отговори на въпроса какво би сторил на Путин!

Дали би ударил Владимир Путин и какво би сторил при среща с него - този въпрос бе зададен в интервю на кмета на Киев и бивш световен боксов шампион Виталий Кличко. А той не се поколеба да отговори така, както го усеща. Братът на Владимир Кличко шокира едни и зарадва други с признанието си.

"Ако знаех, ако бях сигурен, че с бой и физическа сила всичко се решава и оправя, значи отговорът ми е ясен. Бих го фраснал незабавно, а после със сигурност щях да отида и да си измия ръцете до лактите. Само да знаех, че това е начинът този ад да свърши и народът ни да си отдъхне. Но, за жалост, не е начинът", каза Кличко.

Боксьорът кмет обаче е твърд в позициите си и се закле, че Украйна няма да отслаби силата си, нито волята си и ще устои, колкото време да й отнеме. Защото самата Русия и самият Путин искат това, шашна с думите си Кличко.

"Ако нещо мога да кажа и да гарантирам за него, то е, че Русия и президентът й харесват и уважават силните. Вижда се от самото им поведение, затова ние ще останем силни. Не знам още колко ще трае този ад, но знам, че бяло знаме няма да развеем и няма да се тръшнем победени. В един момент самите руснаци ще се откажат, ако ние не се откажем", смята той.