Служители на KFC накарали детето да напусне ресторанта, понеже видът му смущавал другите клиенти

KFC ще се бръкнат доста дълбоко заради грозна обида към 3-годишно момиченце. Служители на веригата заведения за хранене в САЩ накарали малката Виктория Уилчър и семейството й да напуснат ресторанта. Причината? Видът не детето смущавал останалите гости!

[caption id="attachment_413393" align="alignright" width="300"]KFC ще платят 30 000 долара на малката Вики KFC ще платят 30 000 долара на малката Вики[/caption]

А момиченцето просто имало белези по лицето си, вследствие на жестоко нападение на подивял питбул през април тази година. Детето се прибирало заедно с баба си, Кели Мълинс, от болницата, когато двете решили да се отбият в KFC и да хапнат. Буквално минути след влизането си в KFC обаче служителите на заведението се втурнали към тях с молба да напуснат незабавно. "Просто ни казаха да напуснем, понеже лицето на Вики смущавало останалите клиенти", втрещена е бабата на детето.

Естествено, близките на тригодишната Вики незабавно решили, че ще съдят KFC заради недопустимото отношение. Този факт стреснал ръководството на веригата и те решили да омилостивят ядосаните хора като дарят 30 000 щатски долара за лечението на Виктория и възстановяването й от нападението на озверялото куче. Така, заедно със събраните до момента средства, общата сума за Вики е в размер на 80 000 долара.

Любопитното е, че отзвукът от историята на Вики достигна и до българските клонове на KFC. Както знаете, веригата вече има своите заведения в страната ни, като по-голямата част от тях са разположени в София, а по едно има в Пловдив и в Слънчев бряг.