Кейт Мидълтън се завръща! След месеци отсъствие от обществения живот, преди дни Катрин се завърна на Уимбълдън и дори връчи купата на победителя. Принцесата на Уелс обаче даде знак, че е готова да се върне към обществения живот не само с този акт. Семейството оповести неочаквана новина, след която всички очакват бъдещата кралица да бъде много по-активна в обществения живот, отколкото досега.

 

Принцът и принцесата на Уелс обявиха, че си търсят нов личен секретар, но изненадващо, подходящия кандидат трябва да владее перфектно и уелски език. Не само писмено и говоримо, но и разговорните и жаргонните му диалекти също са желани. Принцът е оповестил, че той и съпругата му ще търсят човек, който да може да отговори на нуждите им за разширяване на ролята на Уелс в британската империя. "Фокусът им на внимание е съсредоточен върху Уелс. И те искат да накарат гражданите на тази част от кралството да се почувстват по-свързани с двореца. Да не говорим, че Кейт и Уилям прекараха първите години от брака си в Уелс и това място има огромно значение за тях", казва близък до кралската двойка.

 

Кандидатите имат срок от броени дни, за да си пуснат заявленията за кандидатстване, а семейството е възложило на една от най-елитните агенции за персонал в Лондон да им намери секретар. Както изглежа Кейт е готова да се върне и да играе по-голяма роля в обществения живот. А на младата двойка се пада и трудната задача да обедини империята си, която и без това е пред разпадане...