Въпреки че никой официално не е потвърдил тази новина, усилено се говори, че Меган и Хари са пред развод. От известно време двамата се появяват поотделно, а отделно от това херцогинята на Съсекс очевидно не е доволна от развитието на личния й живот. В резултат на това тръгнаха слухове, че отношенията им с Хари са се влошили, а принцът се опитва да се помири със семейството си, за да може да се върне в Лондон.

 

Засега Англия е табу, особено след последните изпълнения на двамата, но Кейт и Уилям заминават през септември за САЩ и се очаква да има тайна среща между тях и Хари в Ню Йорк. Едва ли херцогинята ще бъде поканена на това събиране, въпреки че според някой, принцът и принцесата на Уелс предпочитат да видят Съсекс щастливи като семейство, отколкото разведени.

 

"Уилям помни болезнения развод на Чарлз и Даяна. Със сигурност не иска и Хари да преживее това. Все пак той е негов брат. Но е малко вероятно да иска да общува с Меган, особено след всичко, което тя причини на семейството им", твърдят придворни. В същото време всички са категорични, че дори и Хари да иска да се помири със семейството си, Меган няма да го подкрепи. "Последното, което иска тя, е да се скрие в някой малък апартамент на двореца Кенсингтън и да живее в сянка. Тя вярва, че е родена за звезда", коментират кралски служители.