Съпругата на британския монарх – крал Чарлз III, Камила, най-после показа истинската си същност.

Оказва се, че кралят може да забрани в прав текст на принц Хари и съпругата му да присъстват на неговата коронация. Това по всяка вероятност ще се случи, ако по-малкият му син спомене в мемоарите си кралицата консорт Камила.

Припомняме, че след като се отказа от живота в монархията, принц Хари заплаши, че ще извади на показ цялата истина за живота си в своите мемоари. 
Мнозина очакват, че в книгата ще бъде описан крахът на родителите му и основната причина за това – Камила. Както е известно от доста време насам кралският двор се тресе от притеснения в очакване на мемоарите на принц Хари.

Според информацията, той бе обещал единствено на баба си, че няма да я засегне, всички останали членове на кралската фамилия, са под прицел.
Изданието „Daily beast” посочва, че новият британски монарх не може да си намери място само от мисълта, че съпругата му може да бъде очернена от Хари.

Всеизвестен е фактът, че през последните две десетилетия, Чарлз впрегна всичките си сили, за да накара обществеността да приеме добре Камила. Ако сега Хари изкара истината наяве, целият му труд ще отиде на вятъра. 
Според запознати, Чарлз е готов да жертва себе си в името на това да защити Камила.
Източник: secret.bg

Камила си показа рогата. Всички са потресени от това, което сътвори