Президентът на Русия Владимир Путин си прави селфита с фенове, ходи по концерти и се държи все едно не се е наложило само преди дни да изпрати танкове по улиците на Москва. Президентът на страната предизвика истинска истерия в Дагестан, когато се разходи сред тълпите и дори се снима с една тийнейджърка, напук на всички мерки за сигурност.

 

Присъстващите са останали изумени, когато са видели държавния глава да се разхожда сред тълпите. Путин беше наложил жестока карантина в последните две години на управлението си. За да се срещне с него някой, то той трябваше да се подложи на тест за Covid -19, както и да е прекарал най-малко две седмици под пълна карантина.

 

Появата на Путин сред хората и приветствието от страна на тълпите в Дербент, предизвика невероятно изумление. Още повече, че президентът само преди дни беше подложен на тежко изпитание. Лидерът на "Вагнер" Евгений Пригожин обяви война на Путин и тръгна на поход за връщане на мира, изправяйки се срещу президента.  

 

Според някои, лицето е двойник на Путин и истинският президент е скрит, далеч от тълпите. Според други обаче, Путин е летял чак до Дагестан, за да си осигури подобно възторжено посрещане, защото в Москва е много трудно да се организира такова. Особено в последните дни.