Рамзан Кадиров е убеден, че Русия е велика мощ!

Лидерът на Чеченската република - Рамзан Кадиров заяви за пореден път в интервю, че Западът отказва да мисли. А този отказ ще му изиграе доста кофти шега, меко казано... Кадиров обясни, че ЕС и Щатите е крайно време да проумеят, че Русия е адски могъща страна, огромна мощ, която няма общо със съюза на републиките при Горбачов, демек СССР.

"Държавата на Путин е закалена, силна, с мощна политическа и военна структура. Това е една непоклатима държава, от която ако се опитат да захапят, които и да са те, моментално ще си строшат зъбите. Друго няма да постигнат. Лошото е, че все още западният свят вярва в небивалици и смята, че би могъл да охлаби силата руска. Но това не е възможно", каза Кадиров.

Той съветва лидерите на Европа и Америка да седнат и да помислят отново, след което да направят единственото, което би било в тяхна, а не на Путин полза, а именно - да започнат мирни и нормални диалози с Русия за връщането на света в обичайната му и добра за всички обстановка. Но това ще стане само, ако изпълнят и условията на Путин.

"В противен случай последиците за него няма да са никакви, за Русия още по-малко. Ще бъдат обаче катастрофални за икономиката и буквално за оцеляването на цяла Европа, ще се отрази пагубно и на Щатите, които продължават да се смятат за всесилни. Но не са", завърши Кадиров.