За това говорят и пророчествата на Ванга и Нострадамус

Известният астролог от Украйна Влад Рос направи прогноза по една от най-горещите теми напоследък, а именно – „Задава ли се ядрена война?“.

Известният астролог Влад Рос предупреди за задаваща се ядрена война

Според него поради факта, че президентът на Руската Федерация Владимир Путин е бил бит като дете, мечтае да пусне атомна бомба. Това е неговият начин да си върне на целия свят, на когото е много ядосан, смята той.

Именно това мнение изрази Влад Рос в ефира на Канал 8.

В този ред на мисли известният астролог заяви, че Путин отдавна мечтае да хвърли атомна бомба. Той допълни, че в Годината на тигъра може да го направи съвсем спокойно и допълни, че точно в тази година използването на ядрено оръжие е неизбежно.

Освен това Рос припомни едни от най-известните пророчества на петричката пророчица Ванга и на Нострадамус.

Според тях царят на ужаса ще слезе точно от небето. Астрологът от Украйна направи опит да разтълкува тези думи и заяви, че вероятно това е предсказание за предстоящата ядрена война.

Той обаче подчерта, че здравословното състояние на Владимир Путин наистина е сериозно разклатено и потвърди информацията, че руският президент страда от тежка форма на Рак, болест на Паркинсон и дори шизофрения.

При все, че Владимир Путин все още е жив, непрестанно използва двойници към момента, убеден е астрологът. Добавя, че истинският Путин отдавна не може да стои повече от час и половина два на обществени места.

Източник: blitz.bg