По случая се води разследване

Известен актьор от турското кино издъхна при изключително нелеп инцидент, разиграл се в съботния ден.

В сутрешните часове на събота по неизяснени до момента причини Сюрея Гюрсел Еврен падал от терасата на дома си, намиращ се на третия етаж в жилищен блок.

Актьорът е бил на гости във въпросното жилище в истанбулския квартал „Санджактепе“, уточнява турското издание "Джумхуриет", цитирано от Българската телеграфна агенция.

За момента не са известни причините, довели до тежкия инцидент, причинил смъртта на актьора. Еврен е издъхнал на място, веднага след падането. Пристигналите на място екипи на Спешна помощ и органите на реда не могли да направят нищо друго, освен да констатират смъртта му. По случая е започнато разследване.

Сюрея Гюрсел Еврен е на 52 години, роден е през декември 1968 г. Почитателите му са наясно, че се е снимал в редица известни филми, както и сериали. Един от тях, от който го познават родните телемани, е сериалът „Госпожа Фазилет и нейните дъщери".

Междувременно стана ясно, че 49-годишен мъж е издъхнал внезапно. Инцидентът се е случил на бензиностанция в курортното градче Хисаря.

Местни жители разкриват, че той няма семейство, тъй като преди години изгубил родителите си и живеел сам. Споделят, че страдал от редица заболявания.

Източник: novini.bg