Владимир Путин бе обект на слухове от месеци!

Седмици и месеци из цял свят една от водещите теми е здравето на Владимир Путин. Руският президент през ден е в медиите, заради слуховете, че се намира в изключително лошо здраве. Някои дори стигнаха крайно далеч като заявиха, че той е мъртъв, а на мястото му отдавна е поставен удивителен двойник.

Разбира се, това са глупости, които днес потвърди и лично Уилям Бърнс - шефа на ЦРУ. Той официално съобщи, че по напълно достоверни данни, Путин е в отлично здравословно състояние и нищо от това, което се твърди, не е вярно. "За своите 70 години президентът на Руската федерация е завидно здрав. Правени са му редовни и задълбочени изследвания, от които става ясно, че всичко е спекулация", заяви шефът на ЦРУ.

Помним, че първите клюки за заболяването на Путин датират още от началото на конфликта в Украйна, когато той бе "диагностициран" с паркинсон от лаици. А причината бе, че стискал ръба на масата при разговора с Шойгу. Много се говореше за това видео и се изтъкваше, че със стискането, Путин се мъчел да скрие треперенето си.

След това, на парада за девети май, той бе изкаран и онкоболен, защото седеше на стол, а върху краката му имаше наметнато одеяло. "Какви ли не хипотези и предположения имаше, но да си го кажем - повечето бяха просто нечии несбъднати желания. Така че спокойно, нищо му няма на Путин", каза Бърнс.