Множество хора се стекоха да се сбогуват с единствената дъщеря на Елвис. Която си отиде от този свят внезапно на 12 този месец.

Повечето опечалени носеха цветя, докато чакаха църковната служба да започне под високите дървета в имението в Мемфис. Където покойната е живяла като малка с баща си.

Великолепното имение, собственост на Лиса сега е превърнато в музей, който се посещава от много фенове всяка годна. Имотът в южен Мемфис се превърна в място на мрачни спомени и тъга в неделя.

Изпратиха с почести  Лиса Мари Пресли (Аксел  Роуз изпълни „Ноемврийски дъжд” - Снимки)

Опелото започна с изпълнение на Amazing Grace“ от Дж. Кларк и хора на Тенеси. Фронтменът на „Гънс енд Роузис” изпълни песента „"November rain" в чест на починалата звезда.

„Иразаваме нашата дълбока благодарност за състраданието, любовта  и подкрепата, която засвидетелствахте  към нашето семейство в този тежък  момент. Винаги ще ви бъдем благодарни”, се казва в изявлението на семейство Пресли.

Изпратиха с почести  Лиса Мари Пресли (Аксел  Роуз изпълни „Ноемврийски дъжд” - Снимки) - Снимка 2

Изпратиха с почести  Лиса Мари Пресли (Аксел  Роуз изпълни „Ноемврийски дъжд” - Снимки) - Снимка 3

Топли думи за покойната на  службата казаха майка й Пресила Пресли,Йоркската херцогиня Сара Фъргюсън, приятелят на Елвис, Джери Шилинг, както и кмета на Мемфис.

Изпратиха с почести  Лиса Мари Пресли (Аксел  Роуз изпълни „Ноемврийски дъжд” - Снимки) - Снимка 4

Разстроената Пресила прочете стихотворение, написано от Харпър, една от трите дъщери на починалата. В чувственото стихотворение  тя нарича Лиса „икона, супергерой и модел за подражание”.

И след като го прочете Пресила завърши с думите: „Сърцата ни са разбити – обичаме те Лиса”.