В Индонезия, 41-годишната собственичка на магазин за хранителни стоки, на име Мариана, се венча със 16-годишния Кевин, син на най-добрата й приятелка.

Тя е с 25 години по-възрастна от своя млад годеник, но майката на Кевин, която е и сватовница, ги събра, с надеждата да помогне на Мариана след нейния неуспешен годеж.

Сватбената церемония се състояла на 30-ти юли в Самбас, Индонезия.

Изненада: Майка ожени 16-годишният си син за богата приятелка на 41 г.

Изданието "Mirror" отбелязва, че майката на Кевин подкрепила идеята сина й да се ожени за Мариана, с намерение да й помогне да преодолее депресията след неуспешната си предишна връзка.

Лиза твърди, че момчето било изненадано от това предложение, но се съгласило да се запознае с Мариана. Скоро тийнейджърът се влюбил в жената и след два месеца връзка й предложил брак.

Изненада: Майка ожени 16-годишният си син за богата приятелка на 41 г. - Снимка 2

Мариана твърди, че въпреки разликата във възрастта им от 25 години, Кевин се държи като истински възрастен мъж.

Въпреки това, много потребители в социалните медии недоволство за връзката им и искреността на техните чувства и предполагат, че момчето може да се е оженило заради материални облаги под натиск на майка му. Въпреки това самата двойка и техните близки категорично отхвърлят обвиненията.

След сватбата тийнейджърът заявява, че ще работи в магазина, докато новата му съпруга споделя, че въпреки младостта си, бракът го е направил по-зрял и му се е отразил добре.

Източник: blitz.bg