Марая Кери изчерви мрежата със снимки от разходката си в Ню Йорк. Певицата, която вече е на 52 години, явно силно е завладяна от коледния дух и вече се изживява като секси Снежанка. В нейната версия обаче, вместо червено-бял костюм, или бяла рокля, певицата залага на цвят графит. И вместо ултра къса поличка, предпочита дълбока цепка до бедрото и деколте, което накара всички да се изчервят от неудобство.

След два провалени брака и три прекратени годежа, Марая изглежда доста щастлива да живее сама. Изпълнителката обаче шашка феновете с невероятния си външен вид. Звездата смело демонстрира и част от бельото си, а случайните минувачи открито се втренчваха в нея.

Напоследък певицата не е вадила нови хитове и явно е решила да компенсира с екстравагантен външен вид. Нещо типично за нея, особено когато иска да привлече внимание.

Изчерви мрежата! Марая Кери шашна с деколте на показ (Горещи снимки)


Иначе Марая определено може да влезе в ролята на сбъднато коледно желание за милиони мъже по света. Най-малко поради факта, че изглежда така и то на 52 години. Изпълнителката обаче минава и за една от най-капризните жени в света. Неслучайно и един от най-големите милиардери развали годежа си с нея, защото "не може да смогне с прищевките й, които са безобразно скъпи".

 

Изчерви мрежата! Марая Кери шашна с деколте на показ (Горещи снимки) - Снимка 2