Писателят Стюарт Пиърс, който е автор на книгата „Даяна. Гласът на промяната“, разкри пред американското издание „US Weekly“ истината за конфликта между принцовете Хари и Уилям.

Според твърденията му, разногласията помежду им, са изкуствено раздути до невероятни размери.
Той отбелязва, че има опасения, че цялата тази история с неразбирателството им, е била разгласена и украсена от британската преса.

Пиърс е категоричен, че между двамата братя няма пропаст, за която се твърди. Разбира се, имали са някои разногласия помежду си, но това е нещо напълно нормално. 
Експертът твърди, че въпреки, че Меган и Хари няма да са във Великобритания за Коледа, това не означава, че Хари прекъсна отношенията със семейството си. 
За никого не е тайна, че двойката избра да се движи в по-различна посока. 

В същото време американският журналист Кристофър Андерсен описва скандала, случил се между двамата братя през 2017 г., разкривайки, че Хари е бил много възмутен, когато по-големият му брат поставил под въпрос перспективата за романа му с Меган Маркъл.

Хари дори изкрещял на по-големия си брат: „Кой си мислиш, че си?“. Същата тази сцена е описана и в биографията на херцозите на Съсекс „Постигайки свободата“ на Каролин Дюран и Омида Скоби.
Източник: zajenata.bg

Истината за конфликта между Хари и Уилям видя бял свят