"Те са пълни измамници!" С този коментар директорите на един от най-големите гиганти за интернет съдържание, прекратиха договора си за подкаст с Меган и Хари. Кралската двойка е ощетила компанията с 20 милиона долара, а според някои дългът им расте още повече, тъй като демонстрират ужасно отношение и към други компании.

Както стана ясно преди дни, известна интернет компания прекрати договора им, като ги лиши от хонорар за 10 милиона долара. Сега обаче скандалът се разрасна още повече, защото Меган и Хари не са спазили своя ангажимент към платформата да създадат качествено и популярно съдържание, което да отговори на интереса на потребителите.

В официалното изявление се казва, че двете страни се разделят с най-добри чувства едни към други и се гордеят със съдържанието, което са създали заедно. Но Бил Симънс, един от водещите сътрудници на компанията, коментира доста критично двойката."Проклетите измамници. Това е подкастът, който трябваше да стартирам с тях. Трябва да се напия някой път и да разкажа за безумния си разговор с Хари през Zoom в опити да работя с него. Това е страхотна история.

Толкова съм уморен от този човек. Той не спира да хленчи. Единственото, което умее да повтаря, е да хленчи срещу кралското семейство. На кого му пука, какво искаш да кажеш?! Ти дори не беше любимият син. Живееш в Монтесито и продаваш документални филми и подкасти, а всъщност никой не се интересува от теб или от мнението ти. Интересен си, само ако говориш за кралското семейство или по-скоро, ако се оплакваш от тях", казва още Симънс.

Говори се, че Меган отчаяно се опитва да спаси семейните финанси като подписва договор с школа за таланти. Отделно от това, принцесата планира да възстанови и личен блог, който конкурира този на Гуинет Полтроу. Явно положението им наистина е сложно, защото не бяха поканени и на официалния рожден на краля, който се състоя на 17 юни, както е по традиция...