Какво ли щеше да е, ако беше жива

Горещата истина за синовете на покойната принцеса Даяна – Уилям и Хари видя бял свят.

Иконом проговори за отношенията между двамата братя.

Той отбелязва, че всеки от хората, които са имали привилегията да са близо до принцеса Даяна са видели, че неин приоритет винаги са били децата й.

Иконом на покойната принцеса Даяна направи горещи разкрития за синовете й

Уилям и Хари я придружавали често на официални събития. Бъдещият британски монарх дори направил първото си пътуване зад граница едва година след появата му на бял свят.

Истината е, че Даяна била тази, която настоявала да вземе Уилям със себе си по време на обиколката й из Австралия. Приближени разкриват, че тя не искала да оставя сина си на грижите на бавачки. Вместо това за разлика от останалите кралски особи, тя искала да се грижи сама за него.

Почитателите на кралската фамилия, които са гледали сериала „Короната“ са видели, че този момент е представен нагледно. Там героинята на Даяна отбелязва, че едно бебе трябва да бъде с майка си, а не да бъде оставяно на грижите на бавачките.

Не можем да знаем със сигурност дали тя наистина е казала тези думи. Факт е обаче, че Даяна се превръща в първата кралска особа, взела бебето си на пътешествие отвъд океана. Може би е излишно да споменаваме, че по този начин дори нарушила кралския протокол.

Също толкова близка била и връзката й с принц Хари. Тя дори неколкократно нарушава протокола заради него. Един от примерите за това е когато се събува боса, за да се състезава с останалите дами в училищно състезание за Деня на майката.

Както сами се досещате, това е в пълен разрез с правилата на кралския двор.

В този ред на мисли мнозина се запитаха, ако беше жива какво щеше да е отношението й към настоящата ситуация между Уилям и Хари.

Източник: lupa.bg