В последните си броеве турските таблоиди твърдят, че чаровният актьор Ибрахим Челиккол, познат на българските зрители от сериалите „Домът, в който си роден, е твоята съдба“, „Ифет“, „Милост“ и „Черно-бяла любов“, е поискал ръката на изгората си Натали Ярджан. Разбира се, излишно е да споменаваме, че красавицата е приела с огромна радост предложението му и очевидно в най-скоро време ще станем свидетели на приказна сватба.

 

Снажният турчин има един развод зад гърба си – с Михре Мутлу сложиха край на брака си през есента на 2021 г. и оттогава двамата водят ожесточена битка за родителските права върху 5-годишния им син.

 

Човекът, който предлага на Ибрахим да се захване с кино, е известният продуцент и режисьор Осман Синав. В реалния живот, екранният Мехди Караджа е човек със страхотен бизнес нюх. Неотдавна продаде вилата си на Черно море за 50 млн. лири и веднага си купи друга на същото място, но за 20 млн. лири. Новата му вила в Рива е също толкоз просторна и луксозна, дори има и допълнителни екстри в сравнение със старата.

 

Припомняме, че през 2022 г. пък стана собственик на флотилия, закупувайки 4 риболовни кораба като финансира сделката си чрез банков кредит. Амбициран е най-късно до 2030 г. да се превърне в един от лидерите на пазара за морски деликатеси.

 

Да не пропускаме и факта, че чаровникът трупа пачки и със собствена марка кафе, чийто бранд представи преди година.

Източник: Уикенд