Тя подаде документи на 18 септември и вече е свободна. Скорострелно уреди бракоразводното си дело, тъй като двойката е имала предбрачен договор. Ариана Гранде и Далтън Гомес поемат по различни пътища. Певицата е попълнила графата "непреодолими различия" като основание за разтрогване.

Припомняме, че двамата се ожениха през 2021г. Случи се две години след годежа на Гранде с комика Пийт Дейвидсън.

Любимката на тийнейджърите за последно публикува снимка с Гомес в социалните си медии през ноември, но бившата двойка пазеше връзката си предимно далеч от светлината на прожекторите.

Хвърли халката и хукна: Ариана Гранде  с нова любов

Изпълнителката на хита  Into You наскоро посети Дисниленд с новото си гадже Итън Слейтър. Явно не си поплюва и няма време за губене.

Ще трябва да се раздели с чек на стойност 1 250 000 долара. Също с бившия й съпруг ще разделят с приходите от продажбата на дома им в Лос Анджелис. Гранде отново ще плати допълнително 25 000 долара като адвокатски хонорар на Далтън.

Наскоро  Ариана Гранде със сълзи на очи разкри една от големите си тайни, а именно, че емблематичният й външен вид се дължи на много козметични процедури. Получила "един тон" филър за устни и ботокс в продължение на няколко години.

Източник:  telegraph.bg