Холивудският актьор Джони Деп е неузнаваем с новата си визия.

Тези дни той се срещна със свои почитатели по нюйоркските улици. Феновете на звездата от „Карибски пирати“ останаха изключително изненадани от начина, по който изглежда. Според тях той почти не прилича на себе си, но пък за сметка на това до голяма степен наподобява Ози Озбърн.

Джони Деп се появи гладко избръснат и с подходяща шапка, съчетана със сини очила. 
59-годишният актьор зарадва феновете си с автографи и селфита. Всичко това се случи преди концерта му с неговия приятел музикант Джеф Бек пред Капитъл тиътър в Порт Честър, Ню Йорк.

Както вече стана ясно холивудският актьор тръгна на турне с Бек в Щатите и Великобритания след като приключи нашумелият процес за клевета срещу бившата му съпруга Амбър Хърд.
В същото време пък тя се скри в Испания. Според твърденията там Хърд живее в луксозна вила и се крие зад псевдоним, а не се представя с истинското си име, отбелязва "Ню Йорк поуст".

Тези дни друг холивудски актьор Джордж Клуни хвърли всички в шаш, целувайки се с друга жена пред очите на съпругата му. За малко да бъде видян и от близнаците им. Мнозина се запитаха, ако това не бе част от филмова сцена, как ли би реагирала съпругата му Амал.
Източник: lupa.bg 

Холивудският актьор Джони Деп е неузнаваем! Заприлича на… (ФОТО)

Холивудският актьор Джони Деп е неузнаваем! Заприлича на… (ФОТО) - Снимка 2