Хавайски конгресмен попиля Джо Байдън и партията на демократите. Тулси Габард  изненадващо обяви днес сутринта, че напуска демократичната партия, която описа като "шайка елитарни кабалисти, които защитават престъпници и въвличат САЩ в ядрена война".

 

Коментарите й засегнаха пряко и президента Джо Байдън. По думите на Габард, Белия дом умишлено демонизира полицията и използва властите, за да отстрани опасни опоненти. Самата тя споделя, че е "отвратена от празните обещания за свободни граници, докато в същото време тази организация умишлено тласка светът към ядрена война".

 

Габард беше кандидат за президент на демократите през 2020-та година, но не успя да спечели предварителните избори. Също така след това стана конгресмен от партията през същата година. Във видео, което публикува броени месеци преди решаващите избори, Габард заявява, че призовава всички, които вярват, че партията "служи за ограничаване на нашите свободи, които са дадени от Бог", да напуснат преди края на годината. 

 

„Не мога повече да остана в днешната Демократическа партия, която сега е под пълния контрол на елитарна кабала от войнолюбци, водени от страх, които ни разделят, като превръщат в расистки всеки проблем и подклаждат антибелия расизъм.

Освен тона те активно работят за подкопаването на нашите дадени от Бог свободи, враждебни са към хората на вярата и духовниците, демонизират полицията и защитават престъпниците за сметка на спазващите закона американци. Не искам да бъда част от общност от измамници, които уж вярват в отворените граници, но въоръжават държавата привидно за национална сигурност, а всъщност за да преследват политически опоненти, и преди всичко да ни тласкат все по-близо към ядрена война“, завършва признанието си тя.