Буквално обяснение в любов направи родната ни тенис гордост Григор Димитров. При това публично, при това на висок глас. Гришо сащиса всички, защото подобно нещо той никога досега не е правил - дори за най-големите си любови като Мария Шарапова, като Никол Шерцингер и дори настоящата си половинка - Лолита Османова.

"Никога няма да има друга жена като нея", каза Григор, а думите му са посветени, познайте на кого - на Серина Уилямс. Серина, която снощи отпадна на турнира US Open и това всъщност беше последната й игра. Знаем, че тя обяви напускането си от тениса преди седмици.

"Това е моят последен турнир", отсече Серина, която е носител на Големия шлем и още над 23 титли в тениса. Нашият Гришо никога не е крил уважението и огромния си респект към "звяра на корта", както наричаха Серина, а и двамата винаги са били страшно близки.

През последните години те са просто приятели, но никой, дори самият Димитров, не е отричал обществената тайна за двамата, а именно, че са имали бурна интимна афера в миналото.

Макар и продължила кратко, кака Серина е научила нашето момче на много неща - в и извън тениса. Така че можем да бъдем сигурни, че ще продължат връзката си и занапред.