Болести убиват заради унищожението на природата – пророкува Григорий Распутин

Близкият до руското царско семейство Григорий Распутин определено е един от пророците на миналия век. Информацията за него е все още противоречива, независимо от това, че голяма част от предсканията на духовника се сбъдват. За него най-често се пише като за самозван мистик, но същевременно лечител, пияница и женкар. Официално се признава английската връзка в неговото убийство през 1916 г. заради настояванията Русия да излезе от Първата световна война.

В книгата си „Благочестиви размисли“, публикувана през 1912 г., Распутин прави много предсказания. В необичайните си прогнози пророкът от Сибир вижда екологична катастрофа, която сякаш е вече факт на Земята. В безкрайното преследване на пари хората ще отровят небето, водата и земята. Жителите на Земята ще започнат да умират от белодробни болести, сърдечни заболявания и други неразположения, а това ще е възмездие за варварското им отношение към природата.

Григорий Распутин предрича ужасен 21-и век
Распутин предрича и собствената си смърт

Според пророчеството на Распутин именно в една от ужасните бури Божият син ще се върне на Земята, за да излекува страдащите и да им даде надежда и защита. През XXI век обаче хората ще получат и доказателство за съществуването на Сатаната.

„Луцифер ще дойде на Земята, за да участва в Черната меса“ – пише духовникът със спорна слава.

Източник: „Уикенд“