Милиони са хората по света, които са израснали и обожават песните и гласа на голямата Селин Дион. И тези милиони хора изпаднаха в шок при вида на една от последните й снимки, която показва меко казано болезнена слабост. Селин изглежда като болна от анорексия и то в тежка форма.

Феновете й в ступор: Тази снимка на Селин Дион разтърси света! (певицата се е свършила - виж тук)

Знаем, че певицата, която е на 54 години, изгуби единствената си и голяма любов в живота - своя съпруг Рене. Това се случи преди няколко лета, а Рене беше доста по-възрастен от нея. Двамата се запознават, когато тя е още малка и той е нейната половинка във всичко - и в работата, и в живота, и в любовта.

Без Рене, Селин винаги е признавала, че се чувства в дупка, от която не може да се измъкне. А според мнозина това е отключило анорексия на нервна почва. Певицата престава да се храни нормално, но до неотдавна твърдеше, че така се чувства добре и е пълна с енергия.

"Това е и първият признак на хората, които имат подобен проблем. Те смятат и си вярват, че са добре. Но това, което виждаме с очите си, не е нормално за една жена, изобщо за човек, с нейния ръст и години", смятат експерти.

Други пък твърдят, че Селин има друго заболяване, което причинява дегенерация на мускулите и съответно се отслабва. Където й да е истината, всичките й фенове й пожелават здраве и да я видят отново свежа като преди.