Една от безспорните любимки на милионите зрители по целия свят е Сара Джесика Паркър. Ролята й на Кари Брадшоу в ситкома "Сексът и градът" я изстреля на върха и още доста време няма да се намери някой, който да я свали от там.

Сара наскоро участваше и в продължението на сериала, което бе осъществено чрез пълнометражен игрален филм като отново обра симпатиите на всички. Някои тогава я разкритикуваха, че е остаряла и че би било по-добре ако тя и колежките й останат млади в паметта на зрителите, но Паркър бе против.

Тя скочи и гласно заяви, че човек старее и това е привилегия, за която трябва да благодариш, а не да се срамуваш. Надяваме се непукизмът и стремежът към естественост да са и причината Сара да изглежда така към днешна дата, но признаваме, че видът й е неузнаваем.

Тези дни тя бе заснета от папараци цялата сбръчкана, с побеляла коса, без никакъв грим... Сякаш пред нас стои не 57, а 70-годишна (поне) жена. Снимката на екранната Кари обиколи мрежите и шокира мнозина, които се надяват актрисата поне да е здрава.

"Видът й ни изплаши жестоко, но се молим да е добре! Всичко друго е суета и няма значение, ако ще й рошава да ходи", пишат потребители в нета.