Феновете са в паника, семейството и колегите мълчат, а актрисата Джансу Дере изчезна безследно. Звездата от "Мрежа от лъжи" не се е появявала в общественото пространство от януари, а почитателите й се притесняват от най-лошото.

Джансу, за която се предполага, че е била в южната част на Турция в момента на земетресението, досега не е дала никакъв знак, дали е жива и добре. Любимката на милиони телемани по света, неочаквано изчезна от погледите на всичките си почитатели.

Семейството на звездата до този момент също не е коментирало какво се случва с Джансу, но притесненията не са неоснователни. Актрисата е добре известна с това, че обича да пътува до Адана и Антакия, така че е много вероятно да се е оказала близо до мястото на земетресението от миналия понеделник.

Според други обаче, вероятно актрисата е сред доброволческите групи, които помагат на бедстващите.  Дере обаче не е сред хората, които не биха използвали влиянието си, за да популяризират каузата. И ако случаят беше такъв, със сигурност тя би се появила в социалните мрежи, за да призове фенове и приятели да помогнат на бедстващите.

Някои подозират най-лошото, но семейството й все още мълчи и не коментира случващото се с нея. Именно това дава надежда, че може би тя все пак е жива. И каквото и да се случва с нея, просто близките й не са готови да го споделят с обществото.