Меган Маркъл побесняла след находката!

Гръм разтресе доскорошния рай на Меган Маркъл и благоверния й принц Хари, това съобщи ексклузивно медията Express, пред която близки до семейството са разкрили изневяра на принца. Не е ясно дали е имало "консумация" на чувствата, или те са останали на ниво платонична страст, но истината е, че Меган попаднала на поредица от любовни съобщения в телефона на Хари.

Оказва се, че малкият син на Даяна е водил интимна кореспонденция с мистериозна дама, която му пишела повече от романтично и се обръщала към него с епитети и умалителни, които само влюбените дават един на друг. Хари, на свой ред, също отговарял прелюбовно на посланията и стигнал дотам, че да покани жената на среща.

"Това е видяла с очите си Меган, а дали двамата са излизали и дали са стигнали по-далеч и докъде точно, това никой не знае, освен Хари и непознатата. Но Меган е бясна и е спретнала нечовешки скандал на Хари като му е навряла телефона под носа, с искане на обяснения. Какво е ставало, те си знаят", коментират източниците.

Между другото, отдавна вървят слухове, че връзката на Хари и жена му не върви, при това причината била в капризния и своенравен характер на Маркъл, която обожавала да се налага на мъжа си и да иска все да става на нейната.