25-годишният модел и репортер в областта на развлеченията се появи в Instagram във вторник, разкривайки, че е била "един от последните хора", които са видели и разговаряли със звездата от "Приятели", преди той да бъде намерен мъртъв в събота.

"Не исках да говоря за това, но ще кажа, че имах честта да познавам Матю лично", пише тя в "Истории" заедно с черно-бяла снимка на Пери.

"Толкова съм съсипана от смъртта му, но чувствах, че е проява на лош вкус да говоря за това публично, тъй като вниманието не бива да бъде насочено към мен, а към него и неговото наследство, а той беше изключително личен човек и винаги съм уважавала това в нашето приятелство."

Кросби заключава: "Но ние наистина бяхме приятели и аз бях един от последните хора, които говориха с него и го видяха, преди да почине."

В последващ пост венецуелската красавица споделя как се е чувствал покойният актьор по време на обяда им миналия петък в хотел "Бел Еър".

"Искам да подчертая, че Матю беше в изключително добро настроение и ми говореше ентусиазирано за нещата, които му предстоят в живота", пише тя. "Той беше толкова щастлив и жизнен."

Ето коя е мистериозната жена, с която Матю Пери се е срещнал преди смъртта си

След това Кросби призова феновете "засега да се въздържат от всякакви спекулации, свързани със смъртта му". "Знайте, че този човек наистина заслужаваше повече време на тази земя", пише тя. "Нашата развлекателна индустрия наистина загуби една легенда. RIP."

Във вторник се появиха снимки, на които звездата от "Отново 17" и Кросби разговарят, седнали на кръгла маса.

TMZ съобщи, че Пери е бил толкова ангажиран в разговора, че едва е докоснал храната или питието си.

Излизането е станало само 24 часа преди авторът на "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо" да бъде намерен мъртъв в джакузито си от своя асистент в дома му в квартал Пасифик Палисейдс в Лос Анджелис. Той беше на 54 години.

 

Източник: pagesix.com