Открива фирма за производство на…

Изпълнителката на „Милион червени рози“ Алла Пугачова, която бе сред първите, които напуснаха родината си след инвазията в Украйна, намери начин да се облажи от това.

За никого не е тайна, че тогава Алла Пугачова, придружена от съпруга й Максим Галкин и двамата им наследници отпрашиха към Израел.

Ето как Алла Пугачова ще се облажи от войната

Галкин, на когото бе забранена концертната дейност в Русия заради това, че изрази ясно позицията си против войната, очевидно е успял да пробие и в Израел. Там той също е предприел концертно турне из страната в подкрепа на украинците. Съпругът на Алла Пугачова възнамерява да дари част от спечелените пари в подкрепа на Украйна.

В този ред на мисли, Алла Пугачова също е взела решение да не остава безучастна. Вместо да стои със скръстени ръце, тя е регистрирала своята търговска марка в Израел.

Именно с нея звездата крои планове да произвежда боеприпаси и оръжия.

Освен това Алла ще продава дронове, козметика, стоки за бременни, 3D очила и дори ще отвори колекторски фирми, отбелязва  Телеграм каналът „Само за всеки“.

Припомняме, че неотдавна Максим Галкин изрази съболезнованията си на семействата на загиналите от ракетния удар войски в Одеса. Той дори осъди руските власти за това.

Източник: standartnews.com